logo

Un passeig pel nostre món

CAVES D’ALTA EXPRESSIÓ

Quan el terrer es prepara any rere any per donar el millor de si, quan mans expertes tracten el fruit amb la màxima delicadesa, quan la professionalitat i la paciència regnen en el procés d’elaboració… Només llavors neixen els caves Castell Sant Antoni.


Amb una filosofia molt clara : elaborar un producte refinat, de la màxima qualitat i sempre amb produccions limitades, Castell Sant Antoni aconsegueix aquests caves de primera categoria. El secret és la utilització de vins procedents únicament del most ” flor” de les varietats de raïm autòctones del Penedès; xarel·lo, macabeu, parellada i garnatxa, complementades de vegades per les foranes chardonnay i pinot noir. La firma compta amb les seves pròpies vinyes, la majoria d’ells a la finca familiar anomenada “El Sot”, situada a “Els Costers de l’Ordal”, a 4 km de Sant Sadurní d’Anoia. La finca gaudeix d’una localització privilegiada, amb un microclima ideal per al desenvolupament de la vinya i, per la seva posició elevada sobre la plana del Penedès, ofereix unes extraordinàries vistes sobre el mar de vinyes de la zona

LES CAVES I L’ELABORACIÓ

Situades a Sant Sadurní d’Anoia, 40 km al sud de Barcelona, a Catalunya  Espanya) l’empresa disposa d’unes instal·lacions perfectament condicionades per a la criança dels seus caves. És aquí, en aquest entorn fresc i tranquil, on es produeix l’evolució dels caves de la marca, després d’un llarg procés de criança. A la sala d’elaboració es duen a terme els processos de preparació del vi per l’embotellament i, posteriorment, el procés de desgorjat el qual es realitza manualment ampolla a ampolla. Finalment, les ampolles es passen una a una per la fase d’etiquetatge, sota l’atenta supervisió d’un expert, i són posteriorment repassades a mà i encaixades, donant així per finalitzat el procés d’elaboració.